úterý 7. dubna 2015

Rychlá online půjčka

V posdlední době je stále populárnější žádat o půjčku přes internet nebo přes SMS. Nabídek těchto půjček je obrovské množství, a proto je velmi důležité dávat dobrý pozor a jednotlivé společnosti si náležitě prověřit. Jakmile si vyberete nějakou konkrétní nabídku, musíte vyplnit několik zásadních informací. Obvykle většina poskytovatelů podobných půjček nepožaduje potvrzení příjmů od zaměstnavatele, ani nekontroluje registr dlužníků. V závislosti na výši požadované částky k zapůjčení tu bývá i možnost vyplacení klientovi na účet v určitém časovém úseku (5 - 30 minut, 2 dny).

Rychlá půjčka přes internet

Ten, kdo dává přednost soukromí, jistě ocení možnost vyplnit žádost o půjčku doma, přes internet. Mnoho společností, poskytující finanční služby tohoto typu, umožňuje vyplnění si předschvalovacího formuláře. Možná právě proto si řada lidí oblíbila online rychlé půjčka před výplatou.
Většina nabídek na rychlé půjčky je limitována na určené rozmezí peněz, o něž si lze zažádat. Takže si vyberete u daného poskytovatele požadovanou výši půjčky (dle informačních výší splátek).
Poté je potřeba vyplnit jméno, příjmení a telefonní kontakt (email). Někdy je také nutno doplnit rodné číslo, číslo občanského průkazu a výši průměrného měsíčního výdělku. Bývá to však nepovinným údajem. Závisí to na požadavcích jednotlivých společností a mohou se lišit. 

Více informací o půjčkách, úvěrech a dalších finančních službách - www.lgf1.cz

Po odeslání tohoto formuláře se s vámi spojí zaměstnanec vybrané společnosti a probere s vámi podrobnosti (telefonicky, e - mailem). Můžou vám rovnou půjčku předschválit a vy pak musíte dodatečně doložit různé doklady (kopie občanského průkazu, podepsanou smlouvu zaslanou na emailem a vámi vytištěnou) a vše odešlete poštou na adresu společnosti. Oni vás pak obratem informují, zda vám půjčku schválili či nikoli. Zašlou vám zpět i jedno vyhotovení smlouvy s podrobnostmi o tom, kdy bude hotovost převedena na váš účet.
Poskytovatelé nebankovních půjček do pěti minut zhodnocují žádost o půjčku rychleji. Zváží veškeré své požadavky, zda je splňujete a peníze převedou v krátkém časovém intervalu. Potvrzením souhlasu ze zpracováním osobních dat totiž považují i za stvrzení smlouvy. 

Rychlá online půjčka pomocí sms zprávy

Tento způsob žádosti o půjčku se řídí podobnými pravidly jako půjčky zřizované přes internet. Jen s tím rozdílem, že do SMS zprávy uvedete jméno, příjmení, rodné číslo, číslo občanského průkazu a výši půjčkyVše odešlete na telefonní číslo uvedené pro schvalování. Zaměstnanci společnosti vás následně informují, zda vám bude půjčka schválena či nikoli. Opět některé společnosti mohou žádat o dodatečné doložení potřebných dokladů. 
Vždy je potřeba zvážit několik aspektů a nevolit hned první nabídku, která se vám naskytne. Mohly byste narazit na půjčku podvodnou a vás to pak dostane do pořádných potíží. Nejenže žádné peníze nedostanete, ale bude spíše platit vy dané společnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat